Rezultatele căutării Dvs.

vineri, 22 octombrie 2010

First attempt at make-up

Nu chiar first try din viaţa mea, dar first try of... coming out of the closet. xD

Ideea acestui make-up nu e nouă, nu mai ţin minte pe al cui blog am văzut ceva destul de asemănător dar cred că prima dată am văzut Summer Sunset (cred?) al lui Michelle Phan pe youtube. Şi am adaptat. Daaaar, cum abia am intrat în posesia unui eyeliner verde-sclipici de la Oriflame (which I already love), am vrut musai să-l trântesc şi pe el în decor. :D

Rezultatul e ciudat, ştiu, dar experimentez cât pot. Scopul meu era să descopăr o oareş'ce combinaţie magică de culori care să scoată în evidenţă mai mult culoarea verde din iris şi să estompeze petele căprui. După cum era de aşteptat, pozele nu reproduc culorile la aceeaşi intensitate ca-n realitate.

Tenul e jale, şi din cauză de frig şi deshidratare cronică (I'm working on it), şi din cauză de fond de ten cheap (Miss Sporty So Matte Perfect Stay, care nu se prea pupă cu cerinţele pielii mele). O să-l schimb cât de curând, nu ştiu cu ce încă.

Uitându-mă la poze, cred că ştiu deja unde ar fi trebuit să mai insist cu fardul, respectiv să-l duc puţin mai sus pe pleoapă, însă aştept şi feedback de la voi ca să mă prind dacă am dreptate sau nu şi să mai pun în practică nişte sugestii de la ochi mai critici. A, şi habar nu ştiu ce culoare de ruj ar fi mers, nu dispun de prea multe deocamdată 'cuz I cannot stand ruj.

Bad lighting. BAD lighting! :( Dar ce să fac, până să pun mâna pe appareil, a fugit soarele după colţ.

Click to enlarge.

Outside, no flash.





Indoor, lamp light.






Produse folosite:

Ten:
Cremă Nivea Natural Beauty (totally recommend it!)
E.l.f. Concealer - Fair
Fond de ten Miss Sporty So Matte Perfect Stay - 01
Pudră Avon Color Trend - Translucent
Un blush no-name care oricum nu se vede. :D

Sprâncene: 
Oriflame Beauty Eyebrow Kit

Ochi:
radiant Illuminator
Paletă farduri Avon True Colour - Electric Purple 
Paletă farduri Fard Avon 8 in 1 Eye Palette - Neutral Tones (totally recommend it!)
E.l.f. Brightening Eye Color - Nymph Dreams
Oriflame Very Me Clickit Eyeliner - Green (totally recommend it!)
2 straturi de Avon Supershock Mascara - Black (totally recommend it!)

Buze:
Oriflame Very Me Clickit Lip Stain  - Red (şi e Lip stain, nu Lip satin cum scrie acolo. Şi chiar rezistă. Şi rezistă... şi rezistă... şi...)
Avon Colour Rich Lipstick - Never so nude

2 comentarii:

  1. ah, iti cer scuze daca m-am exprimat gresit :P Primesc poze doar ca n-o sa le mai postez in urmatoarea luna :D Vreau sa mai pun si "review by u" :P

    Legatd e look, cred c-ar trebui sa folosesti o baza (un concelear sau un creion cremos) ca sa prinde mai bine fardul. De asemenea, cand aplici culoarea fa-o prin lovituri usoare cu pensula (pat it).

    Blendingul e destuld e bun doar ca nu-u simetric machiajul :P

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite, vezi? Nu observasem că nu-i simetric. :))
    Merci mult de sfaturi. În privinţa bazei. Am folosit atât un strop de corector de la E.l.f. cât şi iluminatorul de la radiant. Cu toate astea, sper să-mi iau cât de curând un primer. Şi pentru o mai bună aderenţă a fardurilor, şi pentru uniformizarea culorii pleoapei (pentru care, deocamdată, n-am altă opţiune decât un fard bejuliu mat. Care nu ţine cât am eu nevoie, evident).
    Te mai aştept aici, că eu oricum sunt cu ochii pe tine! >:)

    RăspundețiȘtergere